Scènes uit vroege voorstellingen

Scènes uit vroege voorstellingenZomervertellingen

Kip op Sokken wie kent dat spel nog? Over Kip die zeerover wil worden en over Olla die haar knuffelbeer terug wil. Die had haar moeder in de vuilnisbak gekieperd. Een rotstreek…

Of

Vlieg eens vlug over Oenkoek die uit het nest van een ooievaar wordt gezet. Hij lijkt niet op een ooievaar. Wat denkt die wel? Nou niet veel. Wel dat hij bij iemand wil horen. Uiteindelijk is dat Ella. Om samen op reis te gaan en liedjes te zingen.

Of

Pim Paradijs en Liselotte Paardenbloem die een zelf wandelende wandelstok heeft uitgevonden en een luchtmachine. Maar wat moet je ermee? Hij zit in een depressie. Zijn leerling Marinus die op zijn motor rondjes rijdt, is een slapjanus. Maar Liselotte met haar onverslijtbare schoenen en een merel op haar schouder weet de boel te redden.

Of

‘Mijn vader is een Drakodril’ roept Robbie keihard en hij vlucht het huis uit. Hij wil niet langer meer de hele dag boodschappen voor zijn klussende vader doen. Hij wil naar buiten, ver weg van huis. Dat lijkt leuker dan het is. Dan verschijnt er een wolkendraak…

Of

Ontwerpen, tekeningen, poppen en objecten bekijken die overal op zolder en in de dars zijn tentoongesteld. Om je te verbazen en Ella speelt kleine stukjes uit verschillende voorstellingen en vertelt over het begin van haar loopbaan als marionettenspeelster:

Meer dan 50 jaar spelen en verzinnen.

En zoals alle jaren limonade en een koekje met chocolaatje als slot.

Een middag is zo gevuld.

Reserveren