Ella Snoep Marionettentheater (Stichting Illusie)

Jonas-en-Supermuis-in-drone

Over Ella Snoep

Ella Snoep - zie ook Ella Reitsma - heeft in Abbekerk (tussen Hoorn en Medemblik) een theater. Dat staat in een oud Westfries dorp tussen wilgen en weilanden. Ze woont in een zeventiende-eeuwse stolpboerderij en in de dars, waar vroeger het hooi werd bewaard, staan nu rode bankjes waar 75 (na inschuiven 80) kinderen en volwassenen naar haar theater kunnen kijken. Ella Snoep speelt met poppen zo klein als een hand of zo groot als een mens. Ze houdt van magie, humor, spanning en verhalen vertellen. Dat doet ze met marionetten, maskers, objecten op wielen, met glinsterende lappen, geheimzinnige lichten, bijzondere muziek en geluidseffecten.

HERFSTVOORSTELLINGEN 24, 25 EN 26 OKTOBER

Jonas in de Wal-le-vis - van 4 - 90 jaar

In de zomervakantie bezochten 470 kleine en grote mensen deze voorstelling. Een feestelijk feit. Nog steeds zijn er ouders, kinderen, grootouders en kleinkinderen die de voorstelling niet konden zien. Ze waren met vakantie, naar het strand, hadden het te warm of te koud. Kan allemaal. Dus vandaar nog weer drie voorstellingen op 24, 25 en 26 oktober. Ella Snoep speelt zelf mee...
Ella Snoep speelt zelf mee. Er is filmprojectie, luchtpiraterij, communicatie met verweg en andere technische wonderbaarlijkheden. Een lust voor het oog. Er valt vaak te lachen. Soms een traan maar dat hoort er nu eenmaal bij. Eind goed al goed of toch nog een vraagje...?

Zie vakanties/schoolreisjes

Jonas op de surfplank